torsdag, juni 28, 2007

Tiden går...

Kort sammanfattning; Kina resan var min livs resa! Tävlingen gick utopiskt bra, det gav verkligen mersmak. En finalplats på skatesprint är nog den första någonsin. Tv sädningen sågs av 100 miljoner kinerser och en minutsinslaget på största nyhetsprogramet sågs av omkring 150-170 miljoner!

Naturen uppe i Changbai var fantastisk, kinesernas arbetsinsatser är imponerande vad det än gäller. Bara det att lyfta bort 16000 rismattor som täckte den sparade snön, eller att för hand gräva ett fem mils dike för att ta hand om det varma källvattnet i bergen, för att inte tala om att bygga kinesiska muren. 650 mil gedigen stenmur över bergstoppar och djupa dalar.

Tog chansen och gjorde en run in i Nordkorea, viss reservation för den "flytande" gränsen. Käkade strimlad hund, viss resvervation för rasen.

Krafterna tog slut någonstans i Asien och midsommardagarna hjälpte inte till att hämta dom, men nu efter sömn och en andra antibiotika kur på 3 veckor så tror jag dom är på väg tillbaka. Träningen är väldigt sporadisk och har så varit senaste månaden, men överskottet metalt finns och bara jag får lite flyt med träning och återhämtning snart så kommer svetten att pärlas om och om igen.

Svensexa blev det igår för Anders Södergren. Mycket är barnförbjudet, men tandemhoppet i fallskärm var en höjdare!

Inga kommentarer: