lördag, september 29, 2007

Behandling för bihåleproblemen

Har den senaste veckan varit i Oslo på specialbehandling för mina bihålebesvär.

Det har visat sig att jag har under en mycket lång tid haft en bihåleinflamation som blivit kronisk. Under denna sommar har den dessutom frodats av en svampinfektion i näsan.
Inte kul att få höra att man har kantareller i piporna!

Under denna vecka har jag blivit först mycket sämre, sedan stadigt bättre. Under helgen nu så är det för doktorn. helig ledighet. Då har jag och Mats Larsson, som också är med för en behandling för en envis förkylning, åkt till hans hemtrakter i Dalarna.

Jag har ju inte kunnat träna något speciellt under veckan, och boendet har varit på motell "By the Way". Med frustrerna kroppar och huvuden så har man på ett apatiskt sätt bara legat och glott på TV. Som tur är så finns ju svenska kanaler, och Idol2007 har varit höjdpunkten på kvällarna.
Så efter behandlingen i fredags var det med bestämda blickar vi tog fart mot Sverige för lite normalt leverne i 2 dagar.

På söndag tar vi upp behandlingen igen, och går det som jag hoppas så är de kroniska besvären borta på måndag!

Det värsta med att vara "out of training", är att höra och läsa om alla som tränar för fullt. och det är ju väldigt konstigt hur alla verkar träna så sjukt hårt och vara i så grym form just när jag är sjuk...

Denna veckas träning: 3 timmar AI-

Inga kommentarer: