onsdag, juli 09, 2008

Stor idrott

Senaste dagarna har man legat i soffan och sett stor idrott på TV!
Det började med att Tour de France 2008 sköts igång, och den första etappen avslutades rafflande med en superspurt a Alejandro Valverde.
Sedan var det dags för storfinal i Wimbledon, Federer vs. Nadal. Aldrig har jag sett så många grymma bollar under så lång tid i samma match, och det toppades av Nadal som tackade Spaniens prins och prinsessa!
Och igår var det dags för cykel igen, och Thomas Löfqvist som dunka dit med ett kanontempo och knep en ledartröja i Tour de France, sjukt stort!

Men störst av allt måste ha varit (om man fått sett...) när Mathias Swelander i rätt sekund upptäckte ett slödder som tjåla hans bockstyre.
Swe. flög in i sin Porsche V70 likt superman fortfarande civilklädd. Med en rivstart som späddeväxthuseffekten några år till, jagade han fatt dirtkillen på cykelvägen mot badhusparksbron. Efter ett snabbt övervägande om han skulle köra över snubben, bestämde han sig för att prejja han i diket för att försöka bespara cykeln repor. Fin fint, och huvtröjekillen fick halta iväg men skammen i sitt häng. Swe. sket ju givetvis i att sprinta efter då Taiwan bygget var viktigare att inspektera. Inte en skråma, men V70´in fick sig en backspegeltörn.
Stort idrottshjärta!

Inga kommentarer: