måndag, april 07, 2008

En helg i Jämtlansfjällen


Jag och Mangen var i Åre i helgen och bevittnade Vértex Vinter-Box cup, det både på nära och långt håll. För att vara lite kryptisk så föredrog jag spektaklet på håll...





Det var iallafall väldigt skönt att få åka lite skidor på Skutan, och vi toppade upp helgen med att åka Storlienrennet på söndagen. Det var en riktig stortävling, men storfräsare på startlinjen och med mina förberedelser så var jag avhängd innan start, men jag är faktiskt väldigt nöjd trots allt.



Idag har jag städat klubbussen i Åsarna, och ett grisigare fordon har jag aldrig städat. Intorkad lera i hela bussen är väl en bra beskrivning, det var nog ett år sedan bussen blev dammsugen sist och det är ett bevis på en lång säsong.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

På tiden att någon städade bussen. Bra av Brutal att kliva fram när ingen av ledarna får plats mellan sätena. We meet again...