torsdag, september 06, 2007

GP FrösönHade väldigt svårt igår att stå över igår då det bjöds på cykeltävling, trots första dagen i träning. Träningsintelligens!


GP på F4, brukar bjuda på svåra taktiska beslut. Två lag som kör mot varandra, och kommer båda lagen iväg med någon, blir det snabbt stiltje i klungan. Så var det också igår då Tenggren, Nordin och Melin kom iväg på 4 varvet (av 12).


Men på 6:e blev det PangStopp då Björn Gund synade asfalten. Han krängde av framdäcket i en 90 gradare. Nya skrubbsår för yngligen som tidigare i sommar fick en kantvindspust och vobblade till och flög över styret.


De tre i täten fick köra klart sitt race, medans vi i klungan körde om sista 6 varven. Där kom jag iväg med Castors Andreas Svärd och Sigve Colbjörnsen. Dom fick givetvis jobba på medans jag rullade med, så pressen var ju självklart den att jag skulle ta spurten.


I målspurten fick jag till en riktigt bra "svepning", men jag spädde på mitt NBL medlemskap genom att dra ur pedalen och var oförmögen att få i klotsen igen, så sist i den spurten blev man.
Operasångaren Luciano Pavarotti är död. Han har faktiskt varit en av mina smygidoler sedan de tre tenorerna, med Jose Carreras och Placido Domingo. Macho män.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ciao!

http://www.youtube.com/watch?v=ZaufjDVYivcBest Regards

Cipollini

Anonym sa...

Tungt! "Nässnorva"